Instructievideo digitaal tekenen

Professionele illustrators werken bijna allemaal meer met een¬†tekentablet dan met pen en papier.¬†Gecombineerd met de professionele tekenprogramma’s als Adobe Illustrator worden in veel kortere tijd de meest fantastische illustraties vervaardigd – die dan ook al meteen drukklaar of direct te uploaden zijn. Digitaal tekenen komt ook steeds meer in de belangstelling van de “zondagschilders”; de teken- en schilder amateurs. We gaan in dit magazine heel veel aandacht aan deze nieuwe vorm van tekenen besteden.

Maar eerst maar eens een videoclip om te laten zien, hoe (gemakkelijk) het werkt.

Dit bericht is geplaatst in Digitaal tekenen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>